Johnson Controls Back

Project Description

Johnson Controls’ Holland, Michigan campus includes a number of buildings which serve the company. This particular building has been vacant for a number of years, but because the company is continually growing there is now a need to utilize this space once again.  Johnson Controls would like to update this building in order for it to become more attractive to newer generations of potential employees.

The focus of the project is on remodeling the large atrium that connects all three floors.  This space has not changed since it was built in the early 1980s.  Heavy soffits and oversized oak wood details will be replaced with more modern materials such as metal and glass.  Additional areas to be remodeled include all of the open office areas, many of the enclosed office spaces, and all of the restrooms. This project will pursue LEED Certification.